Velkommen! Logg inn  eller  opprett en brukerkonto

Kurs

Informasjon

Veien til Golf 2018 - Kurs 1

lørdag 2. juni 2018

Påmelding på hjemmesidene i tidsrommet tir 1. mai - tor 31. mai

Informasjon:

Velkommen til VTG kurs på Aas Gaard Golfpark i Hakadal. Kurset koster kun kr 1495,- og går over to dager fra kl 10-16 hver dag. For barn under 16 koster kurset kr 995,- To betalende foreldre kan ta med et barn gratis! Påmelding er bindende.

Vi sender en velkommen melding på epost onsdag som inneholder mer detaljert informasjon om helgen.  Vi møtes på lørdag kl 10:00 til en prat oppe ved kafeen på Aas Gaard.

Vedlig flott at du vil teste om golf kan være noe for deg og i Hakadal er vi litt over 1000 fornøyde golfere på mange forskjellig nivå og vi alle trives uavhengig av nivå. Det smarteste når du først har bestemt deg for å prøve golf er å gå "all in" første året da du lærer mye på kurset og vil få muligheter til å være med på felles gruppetreninger med oppfølgingskurs og ukentlige ivaretagelsetreninger.

Du har to muligheter og vi anbefaler selvsagt den med "all in" hvor du kjøper deg et supertilbud på medlemskap første året hvor du kun betaler kr 3000,- for fritt spill hvor du kan spille så mye du vil hele sesongen. Ordinærpris er 7300,- men får du til golfen og du liker deg her er det vel verdt hver eneste krone. ( 2 betalende foreldre/foresatte for barna inkludert i medlemskapet)
Som ny binder du deg ikke og bestemmer selv hva du ønsker å gjøre i 2019 da vi synes du må få prøve golf skikkelig og bli kjent med miljøet først.
 
Alle kurs må ha nok påmeldte for å holdes. Påmelding er bindende. Tidspunktene kan forandres med tanke på antall påmeldte og pauser etc. Fint hvis dere har køller, da kan dere gjerne ta dem med, hvis ikke har vi ekstra til utlån. Vi kommer til å ha meget bra pakketilbud for alle sammen som eventuelt kan være interessert i det. Betaling gjøres i golfshop før kurs start eller du kan be om Faktura på info@hakadalgolf.no

Oppfølgingskurs

Dette er noe vi satser stort på. Vi vil sikre oss at du/dere kommer skikkelig godt I gang når dere først begynner:-) Derfor tilbyr vi oppfølgingskurs til alle som blir medlemmer hos oss helt gratis (ikke medlemmar betaler kr. 75.- pr gang).
Velkommen skal du være og her her link til innmeldingsskjema, faktura kommer på Epost i etterkant og skriv om du ønsker greenfeemedlemskp til kr 1800 eller den anbefalte superkampanjen med fritt spill til kr 3000,- i kommentarfeltet. INNMELDINGSSKJEMA
Coca Cola
Sparebanken 1
Siteservice
Steria
Veidekke
Otra Norge
Rocfon
Comendo
Pixnord
Optimera
Ahlsell
Vitus Apotek
Siemens
Nets
Thaugland
Farup
Myrhagen Sveising
MYRER VVS
Ryds
alpha 2017
Mail4you.no
Spar Bemanning
Stanley Security
R.E.Gulvavretting
Hotel 33
Basefarm
Ischebeck Nordic