Velkommen! Logg inn  eller  opprett en brukerkonto

Bedrift

Bilder fra Råsjø skytebane 2007

Ønsker din bedrift en Kickoff eller en morsom sosial aktivitet kan vi anbefale leirdueskyting på vår private skytebane 15 min opp i skogen. Råsjø skytebane ligger ikke langt fra jaktslottet. Under kan du se noen actionbilder fra vår egen sosiale tilstelning for noen år siden.

Bernt og Jens Olav skjøt på lag.  Dette viste seg å være uheldig for Jens.

Lasse og Henning var et godt lag på papiret, men sterk vind ødela mye!Rune brydde seg ikke om at det var konkurranse, her er han i avslappet positur!Vinnerlaget i aksjon. Kennet var den svake av disse to, og slagplanen var klar - Kennet skulle skyte først, og hvis han bommet skulle Terje begynne å skyte.Kennet var rå, her kan vi se hvordan kampen ble avgjort.  Må også neve at det var Bernt som tok dette gode bildet!Magne var den beste i den innledende runden.Morten og Lars klarte seg braPål og Hans, som ikke brydde seg om at det var omskyting for seieren.  Se på hvor rolige og avbalanserte de er i ansiktet.

På vei til gården.  Ida var meget fornøyd med skytingen, og kunne ikke annet å fortelle om hvor sjarmerende Rune hadde vært.  Her hadde hun nettopp fått telefonnummeret hans fra Gro.Nede på gården vanket det god mat og god vin.  Anstein gikk glipp av skytingen i fordel til klipping av fairway.Hans var rågod til å skyte.  Her har han nok fortalt eller blitt fortalt en god historieTerje og Trygve koste seg, som vanlig!Hege var betatt av .........
.... Kveldens toastmaster. Morten hadde som undertegnede en alkoholfri kveld, vi skulle jobbe på lørdagen!Morten og Lasse skulle ligge over hos meg.  Det var litt rart og skremmende for Morten, så Lasse tok seg tid til å lese et eventyr for Morten.  Han sovnet som en stein etter det!  Takk for en hyggelig fest, det blir nok ikke den siste!


Coca Cola
Sparebanken 1
Siteservice
Steria
Veidekke
Otra Norge
Rocfon
Comendo
Pixnord
Optimera
Ahlsell
Vitus Apotek
Siemens
Nets
Thaugland
Farup
Myrhagen Sveising
MYRER VVS
Ryds
alpha 2017
Mail4you.no
Spar Bemanning
Stanley Security
R.E.Gulvavretting
Hotel 33
Basefarm
Ischebeck Nordic