Velkommen! Logg inn  eller  opprett en brukerkonto

Bane

Matchplay vinner!

Publisert: 22. august 2019  av Øivind Karlsen

Trilleravslutning da Morten Bakken ble Klubbmester i Matchplay 2019

Finalen i Klubbmesterskap matchplay 2019 mellom Chris Hansen og Morten Bakken gikk helt til hull 18 før avgjørelsen falt. Det ble en dramatisk avslutning da Morten til slutt sto igjen som vinner av finalen.

 

Finalen ble spilt i nydelig sommervær og banen var i super stand. 
Chris startet finalen strålende og vant det første hullet med en sterk birdie. Han fulgte opp med å vinne enda et hull før Morten vant sitt første hull på hull 7. Etter de første ni hullene ledet fortsatt Chris med ett hull.

 

På backnine var Chris hele tiden i føringen og var på det meste 2 opp før Morten utlignet på hull 16. På hull 17 startet dramatikken. Etter gode utslag i fairway av begge landet Chris sitt andreslag i det lille vannet til venstre for green på hull 12. Morten ville ikke være dårligere og valgte også å legge andreslaget i det samme vannet. Derfra brukte Chris 4 slag mens Morten klarte seg med 3 slag, og var for første gang opp i kampen etter 17 spilte hull. Dermed ville det holde for Morten å dele hull 18 for å dra det hele i land.

 

På hull 18 slo så Morten først ut. Ballen gikk akkurat over vannet med rullet tilbake i straffeområdet, mens Chris la sitt utslag nydelig i fairway. Morten sin ball var spillbar i vannkanten, og han klarte å få den tilbake i spill. Han slo så innspillet fra 140 meter inn på green til 6 meter fra flagget. Chris brukte ytterligere 2 slag før han var på green. Da begge 2-puttet for bogey var det Morten som sto tilbake som vinner etter en hard og spennende finalekamp.

 

Vi gratulerer Morten som vinner av Klubbmesterskapet i Matchplay 2019 og Chris Hansen med en flott andre plass. Bronsefinalen mellom Børge og Klaudijus avvikles senere i høst.

Chris og Morten i en jevn finale som Morten dro i land på hull 17 hvor begge oppsøkte banens minste vannhinder.

Coca Cola
Siteservice
Steria
Veidekke
Rocfon
Comendo
Pixnord
Optimera
Ahlsell
Vitus Apotek
Siemens
Nets
Thaugland
Farup
Myrhagen Sveising
MYRER VVS
alpha 2017
Mail4you.no
R.E.Gulvavretting
Hotel 33
Basefarm
Ischebeck Nordic
Dell
Sparebank1Nittedal