Velkommen! Logg inn  eller  opprett en brukerkonto

Bane

Øystein Ek vant sesongens første Frontfigur. Les mer i saken

Publisert: 23. august 2019  av Morten Bakken

Torsdag gikk startskuddet for årets Frontfigur som er en uformell 9 hulls-turnering som spilles på hull 1 – 9. Det spesielle med turneringen er at spilleren slår ut 3 ganger fra henholdsvis teestedene 47, 53 og 57 etter eget valg.

Etter en noe regntung torsdag kom solen frem i det Frontfiguren startet kl 18, og det ble en nydelig kveldsrunde for de 17 spillerne som deltok på den første av totalt syv runder med "Frontfiguren 2019".

Suveren vinner ble Øystein Ek med scoren -5. På andre plass kom Arne Hvidsten med -1 og Ben Rolandsen ble nr 3 med scoren +1. Vi gratulerer med flott spill.

Alle resultater fra runden finner du her

Nærmest pinnen kom Tom Richard Nygård og vinner av lengste drive ble Svein Eng.


Bilde: Fabio Helgerud deltok på sin første turnering i Hakadal og satte nesten andreslaget ! på hull 4 rett i koppen, men det ble en lett birdie på Fabio.  

Frontfiguren er en flott anledning for de som ikke har prøvd turneringsspill før. Turneringen er svært uformell og passer for alle nivåer. Frontfiguren går over 9 hull og tar dermed heller ikke mer enn i overkant av 2 timer å gjennomføre, og den er heller ikke hcp-tellende. Frontfiguren spilles hver torsdag de neste seks ukene, og førstkommende torsdag starter vi kl 17:30 for å kunne få plass til enda flere spillere.


Bilde: Bunkerne var tatt ut av spill  torsdag, men banen var forøvrig i ypperlig stand.

Påmelding gjøres i golfbox eller ved å klikke her:

I golfbox finner du også mer informasjon om Frontfiguren.
Coca Cola
Siteservice
Steria
Veidekke
Rocfon
Comendo
Pixnord
Optimera
Ahlsell
Vitus Apotek
Siemens
Nets
Thaugland
Farup
Myrhagen Sveising
MYRER VVS
alpha 2017
Mail4you.no
R.E.Gulvavretting
Hotel 33
Basefarm
Ischebeck Nordic
Dell
Sparebank1Nittedal