Velkommen! Logg inn  eller  opprett en brukerkonto

Klubben

Gladnyhet, vi holder åpent fremover!

Publisert: 15. oktober 2017  av Tor Oddvar Torve

Les mer i saken

Den planlagte stengningen fra søndag utgår da været er meldt mye varmere i uka som kommer enn tidligere prognoser.

litt forberedelser mot vinteren er nødvendig nå før frosten setter inn for fullt.
 
Det er viktig for oss og starte denne prosessen mens det ennå er litt vekst i gressplanten , så sprøytemidlene trekker seg inn i planten.
 
vi har skjønt at det har vært noen ivrige golfere som syns det er synd at vi avslutter sesongen nå til mandag når det er meldt nogenlunde varmt vær. Det skjønner vi godt, når sesongen i Norge er så kort som den er.
 
Vi velger da og holde åpent denne uken, samtidig som vi starter og pakke ned banen for vinteren. Dette vil medføre at det blir arbeid i form av sprøyting av greenene/gjødsel/sopp. Granular gjødsling av greens og tees. Dressing av greenene/dyplufting /børsting og innkjøring av utstyr som står ute på banen. Lufting av fairways mot slutten av uka hvis det ikke blir for mye regnvær. Vanningsanlegg skal tømmes mot slutten av uka for vann og blåses igjennom med luft.
 
Når vi nå velger denne løsningen er det viktig at spillerne viser hensyn til jobben som blir utført på banen. Så når du står på en green med 5cm sand og kanskje får vannstrålene fra vanningsanlegget over deg må man nesten ta det med godt humør.
 
Vi er sikkre på at går strålende, og at slutten av golfsesongen kan gi noen gode slag og gleder.
 
Mandag vil det bli sprøytet på greenene, dette er en dag vi anbefaler og ikke spille golf.  

 Det siste vi da tar inn er teeklosser og flagg og akkurat når det skjer vet vi ikke ennå.

Vi har bestemt at greenfee er kr 350 flatt ut året hverdager da man kanskje må hoppe over et hull eller 2 pga arbeid på greener!

Vi håper på godt arbeidvær og at de ivrige kan spille samtidig som det jobbes. Etter at jobben er ferdig kan det fortsatt holdes åpent hvis været tillater det.

Vi åpner først for booking fra kl 11 hver dag og Proshop som har opp til 70 % er åpen fra 10-15 og de er behjelpelig med ombooking av tid hvis frost. Er det ikke frost er det ballrenne fra 10-11!
Coca Cola
Sparebanken 1
Siteservice
Steria
Veidekke
Otra Norge
Rocfon
Comendo
Pixnord
Ischebeck
Optimera
Ahlsell
Vitus Apotek
Siemens
Din Utvikling
Nets
Thaugland
Farup
Myrhagen Sveising
MYRER VVS
Totaltekst
Ryds
alpha 2017
Mail4you.no
Spar Bemanning
Stanley Security
R.E.Gulvavretting
Hotel 33