Velkommen! Logg inn  eller  opprett en brukerkonto

Klubben

Ny mann i shopen i år

Publisert: 8. mai 2018  av Tor Oddvar Torve

Da har vi ansatt ny mann i Proshopen i år og han har jobbet med golf i mange år. les mer i saken.

Da vi mistet Jostein Olsen til Callaway  i London ønsket vi å styrke teamet vårt i Proshop og annonserte etter nye potensielle som kunne bidra i vår lille hyggelige proshop. 

30. april sa også Mette Kollenberg opp sin stilling i Hakadal Golfklubb og stor takk til både Jostein og ikke minst Mette som har drevet shopen over flere år. Vi ønsker dere begge to lykke til videre og håper å se dere ofte på banen.


Vi har vært så heldige å fått Roar Johansen inn i jobben, Roar hadde sin første dag i dag for å få satt Proshopen i hans system. 

Hvem er Roar?


Roar har jobbet med golf fast siden 2005 i Skei Golfklubb hvor han var daglig leder frem til 2010 og hadde det daglige ansvaret for golfklubben med ca: 600 medlemmer.
Markedsføring, medlemsservice, Pro shop, sponsorater og økonomi.


I 2010 fikk han det totale ansvaret ( direktør) for hele destinasjonen med golf og hotell på skeikampen.  Hotellene, leilighetene, restaurantene, vinbodega, afterski og markedsavdelingen. Dette er en stor destinasjon med 2 stk. hoteller, ca. 90 stk. leiligheter med til sammen 2000 sengeplasser. Det er 4 stk. restauranter, 2 stk. afterski, separat spa og velværeavdeling med egen 18 hulls golfbane. 

Roar har stor interesse for sport og fritidsaktiviteter, særlig med ski på bena. Har blant annet vært på de aller fleste fjell i Norge samt Kilimanjaro og Mount Everest og spiller fortsatt noen runder golf også i tilleg til å gått hele norge på langs.

Hva får en mann som deg til å ville jobbe sesongarbeid i Hakadal sin Proshop ?

Jeg blir nå pensjonist på papiret ila året og er langt i fra ferdig med å være i aktivitet og elsker å være sammen med folk og hadde hørt så mye positivt om Hakadal Golfklubb og Aas Gaard Golfpark. Så når jeg så denne stillingsannonsen  var jeg ikke i tvil om at jeg ønsket å bli en del av miljøet og sendte inn søknad.

Har ikke spilt banen før og etter omvisningen på banen skjønner jeg hvorfor det er så mye skryt av anlegget. Nå gleder jeg meg til å bli bedre kjent med merkene i Proshop og lære meg alt om produktene slik at vi kan hjelpe våre golfere som trenger hjelp om de skal kjøpe klær, baller, sko eller annet golfutstyr eller rett og slett bare ta en hyggelig prat om hva som skjer her og der.


Gleder meg til vi åpner og vil nå bruke tiden på å få alt nytt på plass samt vaske shopen fra topp til tå etter vinterens nedstøving.

Ting skjer!
Ikke bare i shopen det rører på seg og tirsdagsgjengen er på plass i dag også! Bjørn og Jørn var lei snøfjellet på kafeen og spadde bort dette før de gikk løs på rangebuene med beising!

Gøril og Anne fant ut at de ville rake og luke uteområdet slik at vi blir fristet til å sette ut utemøblene litt raskere.

Tusen takk til alle frivillige som står på for anlegget og vi gleder oss til sesong.

Når åpner vi?
Det er nå en drøy uke siden vi sådde alle greener og vi kan så vidt se at det har begynt å spire, Vi krysser fingre og køller for at det blir varme netter og at prosessen tar kortere tid enn normalt. Vi åpner uansett ikke spill på greener før de er klare.
Vintergreener på front vil sannsynligvis være klart til pinsehelgen? Avhenger av varme og lite nedbor slik at fairwayene får tørket godt opp. Da vil vi åpne for spill for medlemmer og partnere og vente med gjester til hele banen er klar.

Noen av våre samarbeidsbaner har allerede åpnet og ikke dumt å gjøre som mange allerede har gjort, nemlig kjøpe deg plussmedlemskap. Les mer om dette og få fritt spill på 3 baner samt en runde inkludert på 10 andre baner i tillegg til mange andre fordeler. KLIKK HER FOR MER INFORMASJON.

 
Coca Cola
Siteservice
Steria
Veidekke
Rocfon
Comendo
Pixnord
Optimera
Ahlsell
Vitus Apotek
Siemens
Nets
Thaugland
Farup
Myrhagen Sveising
MYRER VVS
alpha 2017
Mail4you.no
R.E.Gulvavretting
Hotel 33
Basefarm
Ischebeck Nordic
Dell
Sparebank1Nittedal