Velkommen! Logg inn  eller  opprett en brukerkonto

Klubben

Spille golf i helgen?

Publisert: 8. oktober 2019  av Tor Oddvar Torve

Da ser det ut som vi kan klare å spille både Presidents cup, Mesternes mester og selskap spill i helgen! Les mer i saken hvordan du kommer deg ut på banen i helgen

Fristen for påmelding til Presidents cup er kl 20 på torsdag og hvis det fortsatt er ledig plasser på banen lager vi en påmelding for å kunne spille i samme shotgun kl 12 lørdag. Her kan du melde deg på Scramble eller se hvem som er påmeldt.

Søndag blir et ny shotgun kl 12 og den påmeldingen ligger ute og fristen for påmelding er lørdag kl 18 og så kommer starthullet ditt på sms lørdag kveld når vi har satt opp listene etter ønskene som er kommet inn. Påmelding til spill søndag her og alle vil også her starte kl 12.

Møt i god tid for å hente scorekort og eventuelt betale for runden hvis du skal det. Shopen vil være åpen fra kl 10:30 både lørdag og søndag og stenge når alle er gått ut kl 12. NB Hvis frost kan spillet bli utsatt eller avlyst og da venter alle ved Proshop til vi får beskjed fra greenkeeper når vi kan starte!

Roar er klar til å ta deg i mot i helgen og husk også at du som har deltatt på en mandgsturnering for seniorer er invitert til Scramble med middag allerede på fredag kl 13
22 påmeldte nå og plass til flere! Les mer og meld deg på her hvis du har fått invitasjon.

Etter helgen stenger vi backnine men blir fortsatt mulighet til å spille front hvis det ikke er frost. Vi starter da vinterforberedelsene på back først slik at man kanskje kan få en uke ekstra med 9 hull på front hvis ikke det blir frost.

Blir det mye frost blir også jobben på back utsatt men vi håper på litt varmere vær femover slik at vi rekker det viktige arbeidet som gjør at vi kan ha suverene greener hvert eneste år.
Sparebank1Nittedal
Coca Cola
Thaugland
Ahlsell
Veidekke
Ischebeck Nordic
R.E.Gulvavretting
Nets
Dell
MYRER VVS
Basefarm
Vitus Apotek
Siemens
Rockfon
Modulvegger Oslo AS
Farup
Steria
Myrhagen Sveising
alpha 2017
Siteservice
Comendo
Mail4you.no
Pixnord
Hotel 33