Velkommen! Logg inn  eller  opprett en brukerkonto

Klubben

All idrett utsatt til 13. april

Publisert: 26. mars 2020  av Tor Oddvar Torve

NGF Har forsøkt å overbevise NIF og myndighetene om at golf er en fin måte å opprettholde aktivitet men foreløpig har ikke NIF de ørene på og forholder seg til at det er likt for alle. Les mer i saken.

Denne informasjonen kom nå nettopp fra NGF 26.03.2020 kl 18:15
 

NGF sendte 13. mars ut en melding der vi anbefalte at golfen holdt seg lojale til myndighetenes vedtak om stengning av all organisert idrettsaktivitet t.o.m. 26. mars. Dette gjorde vi for å bidra til dugnaden for å hindre smitte av korona.

Parallelt har vi kontinuerlig jobbet for både å forberede en baneåpning med restriksjoner, og for å få nasjonale myndigheters aksept for en slik åpning. Vi har påpekt at golfen er velegnet til å spille en positiv rolle for folks fysiske og psykiske helse i disse tider.

Nå har myndighetene videreført forbudet mot organisert idrettsaktivitet t.o.m. 13. april 2020. Vi vil fortsette å jobbe hardt og kreativt for å få til løsninger så raskt som mulig, men inntil det foreligger vil NGF fortsatt anbefale at golfen forholder seg lojalt til nasjonale helsemyndigheters vedtak.

Hva betyr dette for Hakadal Golf?
Det betyr at vi nå begynner å tape penger på Drivingrangen a denne kunne vært åpen nå, og vi må utsette planlagte nybegynnerkurs. Selve baneåpningen går sin gang og planen er som alltid å ha åpen bane ca 1. mai. Men her spiller jo værgudene inn og foreløpig ser det jo bra ut. 

Vi støtter de vedtak som blir gjort av NGF og bidrar i dugnaden om å ta knekken på Koronaviruset. 

Vi kommer tilbake med ny info så raskt vi har men foreløpig holder vi driving range stengt frem til 13 april eller så raskt vi får kontrabeskjed da NGF jobber for at golfen skal få komme igang tidligere.

Sparebank1Nittedal
Coca Cola
Thaugland
Ahlsell
Veidekke
Ischebeck Nordic
R.E.Gulvavretting
Nets
Dell
MYRER VVS
Basefarm
Vitus Apotek
Siemens
Rockfon
Modulvegger Oslo AS
Steria
Myrhagen Sveising
alpha 2017
Siteservice
Comendo
Mail4you.no
Pixnord
Nygård Håndverk AS
Oslo Bemanning