Velkommen! Logg inn  eller  opprett en brukerkonto

Seniorer

Seniorgolf kan du bli med på og veldig sosialt og gøy!

Publisert: 25. februar 2018  av Tor Oddvar Torve

Er DU – blir DU seniorgolfer 50+ i 2018, er interessert å spille konkurranser i NSG Classic Tour med spillere på tilnærmet samme hcp, er et medlemskap NSG (Norsk Seniorgolf) det ultimate sportslige og hyggelige tilbud. NSG gruppa i HGK trenger også flere, både «eldre» og «yngre» konkurransespillere og gjerne med hcp under ca 15,0 – for lagspill, så kom igjen!

Klikk her hvis du ønsker å lese dokumentet som PDF eller skrive det ut. 

Flott hvis du tipser en seniorvenn om tilbudet slik at vi blir enda  fere over 50 år som har det hyggelig sammen!

Vi er ca 45 spillere i Hakadal GK som er medlemmer i NSG og ønsker flere velkommen, enten du vil begrense din deltakelse til individuell Senior Classic Tour og/eller søke å spille i NSG-lagserie, lagmesterskap og/eller prøve å kvalifisere deg til NSG representasjonslag i inn- og utland.  Vi har ett lag med i NSG Lagserie Match, som i 2018 skal spille i 2.divisjon.  Vi ser gjerne at spillere med «ambisjoner»  blir med på den videre satsning. Hvert lag krever 8-10 spillere i stallen – klarer vi 2 lag i år?
 
Et NSG medlemskap kr. 800,- / år, gir og mulighet for rabatt på et 70 talls baner i Norge. I tillegg flere golfturer med/uten konkurranseopplegg.
 
Til deg som ennå er i jobb og er av den oppfatning at dette ikke kan kombineres med aktivt medlemskap i NSG, du tar feil! I 2017 arrangerte NSG 113 Senior Classic Tour på 72 baner hvorav ca 20 var  på lørdager, søndager og bevegelige helligdager  og i vårt geografiske nærområde, med radius ca 175 km fra Oslo. (10 av disse var definert som uttaks -turneringer, hvor spillere med < 15 i hcp kan konkurrerer om representasjonsspill i inn-/utland).

Som et prøveprosjekt i 2028 vil man teste ut enkelte NSG Senior Classic Tour med start på ettermiddagen. Lagserien (6 runder) spilles fortrinnsvis på hverdager i vårt nærområde med start ca kl 16. Lagmesterskap spilles over en helg i august. I juli arrangeres flere turneringer i samme geografiske område, som f.eks. Mjøsvikua, Romeriksslaget og Taiga-Tour,  alle  fra torsdag til søndag. Her er det mulig å kombinere både ferie og golf.
 
For spilleåret 2018 blir det 5 klasser, inndelt etter hcp + klasse 70 tour, uansett hcp. Felles klasser for damer og herrer. Klasse 1-3 spiller brutto slag – øvrige klasser spiller netto slag.
 
For mer info: www.seniorgolf.no eller ta kontakt med klubbkontakt Hakadal GK/NSG
Steinar Bakken, E-post:  sbakken9@online.no eller mobil: 917 98 315.
 
Og, når du har meldt deg inn – gir du meg beskjed* slik at du kommer på E-post lista for info og eventuell oversikt om ønske om deltakelse på lag. J

*Spesielt viktig om du ønsker å spille i Lagserie Match.
 
Steinar Bakken
Coca Cola
Sparebanken 1
Siteservice
Steria
Veidekke
Otra Norge
Rocfon
Comendo
Pixnord
Ischebeck
Optimera
Ahlsell
Vitus Apotek
Siemens
Nets
Thaugland
Farup
Myrhagen Sveising
MYRER VVS
Totaltekst
Ryds
alpha 2017
Mail4you.no
Spar Bemanning
Stanley Security
R.E.Gulvavretting
Hotel 33