Velkommen! Logg inn  eller  opprett en brukerkonto

Seniorer

Seniorgolfen 2018

Publisert: 13. mai 2018  av Hakadal Golfklubb

Her kommer litt info fra Seniorkomiteen som ledes av Eva Teppdalen Bredesen med Grete Andresen og Henning Gullhaugen som medlemmer. Vår rolle er å ivareta det " sosiale " i Seniorgruppen. Les mer i saken

 En lang og snørik vinter  har dessverre gjort  en del skader på banen vår som resulterer i noe senere åpning.  Blant annet er greenene resådd og det vil ennå ta noen  uker før de er spillbare. Mulig at banen åpner med vintergreener i løpet av en drøy ukes tid.
 
Driving rangen og korthullsbanen er åpnet så nå er det fullt mulig å trene på de gode slagene.
Pro Martin Brännstrøm har lagt ut info om kurser/trening på hjemmesiden. 

Trening for Seniorene vil i år være  på torsdager og inklusive en vaffel før eller etter trening. Denne sesongen vil det  være trening både på dag og kveldstid. Logg deg inn i golfbox og meld deg på -  førstemann til mølla og les mer om treninger her
 
Senior Eclectic med Order of Merit vil starte opp igjen hver mandag så snart banen åpner.

Scorekort hentes i Proshop før start og leveres i Proshop etter runden. Håper flest mulig tar seg tid til å sitte ned i eller utenfor kafeen  hvor det vil være gratis kaffe og vaffel. Scorekort tastes fortløpende da Proshop vil være oppe til kl. 22.00 på mandager. Resultatene blir offentliggjort fortløpende. Hvis noen ser feil i scoren sin må det sendes en e-post til proshop@hakadalgolf.no før kl. 09.00 neste dag. Dette pga oppdateringer av Order of Merit og handicap vil gjøres tirsdag morgen.
 
Det er ytret ønske fra noen Seniorer om å spille på dagtid. Det blir åpnet opp for Senior Eclectic med shotgun kl. 09.30 på back. Da er det ikke tillatt å spille Senior Eclectic på ettermiddagen. Men denne sesongen spilles dame og herreturnering hver mandag så det er bare å melde seg på der.

Det er gjort en endring i dameklassen for Senior Eclectic.  Det er endret fra D50-64 og D65+ til  D 50-59, D 60-69 og D 70+. Dette er tilsvarende herrene. Brutto Eclectic i hver klasse er fordelt. Senior herrer har standard utslag 53, men med valgmulighet for 47 og 57.
 
 29.september blir det avslutningsturnering med Texas scramble  og middag med premieutdeling for dagens turneringen og for hele sesongen.
 
Ønsker du å spille flere turneringer? Meld deg  inn i  Norsk Senior Golf. (NSG)
Der kan du spille turneringer i hele landet.. Ta kontakt med Steinar Bakken som er Hakadal sin representant og har all informasjon, eller ta direkte kontakt med Norsk Senior Golf.

Steinar og alle andre kontaktpersoner i Hakadal finner du via denne linken.
 
Er noe uklart ta kontakt med en av oss i komiteen og påmelding til turneringene ligger allerede ute, husk å velge ettermiddag eller formiddagsturnering når du melder deg på :-)

Oversikt turneringer her

Ønsker dere alle en riktig så fin golfsesong.
 
Mvh.
Seniorkomiteen v.  Grete, Henning og Eva 
Coca Cola
Sparebanken 1
Siteservice
Steria
Veidekke
Otra Norge
Rocfon
Comendo
Pixnord
Optimera
Ahlsell
Vitus Apotek
Siemens
Nets
Thaugland
Farup
Myrhagen Sveising
MYRER VVS
Ryds
alpha 2017
Mail4you.no
Spar Bemanning
Stanley Security
R.E.Gulvavretting
Hotel 33
Basefarm
Ischebeck Nordic