Velkommen! Logg inn  eller  opprett en brukerkonto

Turneringer

Gode scorer i kvalifiseringen til Golfserie.no

Publisert: 11. august 2013  av Tor Oddvar Torve

Søndagens turnering i Hakadal som er en av fire baner i systemet til golfserie.no hadde litt i overkant av 20 deltakere. Flere av våre spillere leverte godt, og er sannsynligvis med videre til finalen. Les mer i saken

Tore Sanne og Jan Fred Aslagsen er pådriverne bak www.golfserie.no og denne singleturneringen i samarbeid med Golf Plaisir er en nyvinning av året. Runden i Hakadal var den 3. kval runden. Siste sjanse for kvalifisering er søndag 18. august på Holtsmark.

Thomasz Kaledkiewicz fra Ski golfklubb vant dagens turnering med hele 39 poeng. Vår egen Jostein Engebretsen og Thomas Astrup leverte til 36 poeng, og kan nok forvente seg en finale hvor de 16 beste spillerne i hver klasse får delta!

Ben Rolandsen vant B klassen rett for Dan Roman på hhv 31 og 32 poeng, og kan nok også belage seg på finale?
Alle resultater og spillernes scorekort kan sjekkes via denne linken. og lurer du på om du er kvalifisert til finalen er det en link her


Closest to pin ble vunnet av Thomas Astrup, kun 5 cm nærmere enn Johnny Engebretsen.


Thomasz Kaledkiewicz, her på hull 18 hvor han nettopp har slått tredjeslaget opp av bunkeren og setter sandsave for par og 3 nye poeng og dermed alene på topp med 39 poeng. Vi gratulerer!
Coca Cola
Sparebanken 1
Siteservice
Steria
Veidekke
Otra Norge
Rocfon
Comendo
Pixnord
Optimera
Ahlsell
Vitus Apotek
Siemens
Nets
Thaugland
Farup
Myrhagen Sveising
MYRER VVS
Ryds
alpha 2017
Mail4you.no
Spar Bemanning
Stanley Security
R.E.Gulvavretting
Hotel 33
Basefarm
Ischebeck Nordic