• Aas Gaard Golfpark
   Aas Gaard 11
   1488 Hakadal

   Proshop booking90611116
   Daglig leder91346692
   Bommen og marka91392021
   Kafeen93419810

Klubben

Mathias

Navn: Mathias Kråbøl Forårsveen
Alder: 20
Bosted: Hakadal
Jobb: Student
Handicap: 5
 
Når begynte du med golf?
Jeg begynte å spille for 2,5 år siden. Sluttet på fotball og måtte ha noe å drive med, så da ville jeg prøve golf. 
Et halvt år etter var jeg besatt, og spilte golf så ofte som mulig. 
 
Hva er dine styrke på golfbanen?
I spill så vil jeg si at min styrke er å scramble sammen en grei score på hull der jeg kanskje har et dårlig slag. 
Ellers vil jeg si at min største styrke er etter at jeg er ferdig med runden. F.eks. hvis driveren min ikke sitter en dag, vil du antageligvis
se meg stå på rangen dagen etter å slå bøtte etter bøtte med driveren til den sitter. det samme gjelder jernene mine og kortspillet mitt. 
Dette er nok en av de større grunnene til at jeg har gått så fort ned i handicap. 
Når det er ett eller annen jeg ikke får til i løpet av golfrunden, kan jeg fort bli liggende i senga på kvelden å analysere og gruble på hva jeg gjorde feil og glede meg til neste runde da jeg får en ny sjanse for å rette opp disse feilene. Dette er med å gi meg ny motivasjon før hver runde som hjelper vedlig. 
 
Hva er dine svake sider, som du må jobbe med?
Mine svake sider på golfbanen er nok hovedsakelig putteren min. Den kan gå fra å være min beste venn den ene dagen, til å bli min værste fiende. 
Ellers kan jeg utover en runde fort bli lei og på en måte gi opp det å prøve å spille bra golf, bare fordi at runden ikke har gått så bra til da. 
 
Hva er din største prestasjon på golfbanen til nå?
Siden jeg er ganske ny har jeg ikke så mange prestasjoner på golfbanen. Min største prestasjon er vel at jeg har gått ned i handicap så fort som jeg har gjort. Ellers satser jeg heller på at min største prestasjon på golfbanen vil komme dette året. 
 
Hvilken NGF turneringer skal du satse på i år?
Dette er første året mitt der jeg ikke spiller som junior. Har bare spilt noen junior turneringer tidligere, så er ikke så vant med det. Men jeg tenker å satse på østlandstouren hovedsakelig. Skal også gjøre det jeg kan for å komme inn på NM laget til Hakadal. 
 
Hvilke mål har du for sesongen?
Målet mitt for sesongen er å komme ned mot scratch handicap. Jeg trur virkelig jeg kan klare dette med nok trening og repitisjon. 
Ellers har jeg et mål om å bli mer turneringsvant og spille bra golf på de forskjellige turneringene jeg skal delta på. 
 
Hvilke mål har du satt deg med golfen din?
Målet med golfen min er å bli bedre teknisk og bli mer stabil. Jeg har også lyst til å få en bedre forståelse over hvordan golfsvingen fungerer. 
 

Hva annet er du god i / liker du å gjøre enn golf ?
Jeg elsker å drive med all slags sport og idrett. Jeg blir fort hekta og føler en trang til å forbedre meg når jeg prøver en ny idrett, så ved siden av golfen har jeg også fått litt dilla på Padel Tennis og Tennis. Ellers så liker jeg veldig godt å stå på slalåm på vinteren. 

Dette er tredje året HGK har en satsningsgruppe, hva betyr det for deg?

Å ha en satsningsgruppe i Hakadal GK betyr veldig mye. Det gjør golfen mer motiverende og det gir mye mer muligheter for spillere som meg, som ikke har beste råen, til å dra på turneringer og få trening.  
 
 Mvh
Mathias