• Aas Gaard Golfpark
   Aas Gaard 11
   1488 Hakadal

   Proshop booking90611116
   Daglig leder91346692
   Bommen og marka91392021
   Kafeen93419810

Klubben

Jostein

Navn: Jostein Olsen                                                
Alder: 25
Bosted: Hakadal
Jobb: Custom golf/Hakadalproshop
Handicap: +1,3

Når begynte du med golf?
Jeg begynte å spille golf i 5-6 års alderen på Randsfjorden golfklubb. Grøntkortet tok jeg samme året som Hakadal GK åpnet sine første 9 hull. Jeg har fra den tid vært en svært ivrig golfer, de siste 5-6 årene har jeg også jobbet innenfor golfbransjen.

Hva er dine styrker på golfbanen?
Min styrke på golfbanen er at jeg ikke er redd for noe når jeg spiller. Jeg spiller golf på den måten jeg syntes det er gøy. Dette er også det som gjør at min interesse for sporten er så høy som den er og som jeg gjerne vil bygge videre på.

Hva er dine svake sider, som du må jobbe med?
Min svake side på golfbanen må være at jeg ikke stoler nok på mitt eget spill. Jeg kan begynne å tvile på om det jeg gjør er riktig og det kan fort gå utover selvtillit og score.

Hva er din største prestasjon på golfbanen til nå?
Klubbmester Hakadal GK, Lag-NM seier med Hakadal GK og bra spill under NM-match play. Har også en 2. plass under Klubbmesterskap på The Richmond Golf Club (England).

Hvilken NGF turneringer skal du satse på i år?
Jeg ønsker å spille Østlandstour, Norgescup og forhåpentligvis NM.

Hvilke mål har du for sesongen?
Hovedmålet vil være å kvalifisere til NM på Miklagard. For å få til dette så må jeg spille Østlandstour og Norgescup. En seier på Østlandstouren og en topp 5 plassering på Norgescup er mål jeg ønsker å oppnå underveis. 

Hvilke mål har du satt deg med golfen din?
1.februar så gikk jeg inn i et 1 års online coaching samarbeid med Nicolai Langeland (Head pro, Miklagard). Dette vil hovedsakelig foregå online, men jeg vil også ha noen fysiske møter og timer med han. Jeg kjenner godt til Nicolai fra tidligere og liker han veldig godt som pro. Vi har et bra forhold sammen og vi håper at det kan gjøre meg til en bedre spiller det kommende året.

Hva annet er du god i / liker du å gjøre enn golf ?

Jeg er en ivrig fisker og villmarksgutt. Jeg tilbringer mye tid i både Nordmarka og Åsmarka i løpet av året. Et stort ønske jeg har er å prøve og få forflyttet den tålmodigheten jeg har når jeg fisker over på golfbanen.

Dette er andre året HGK har en satsningsgruppe, hva betyr det for deg?

Jeg tror det blir et spennende år og jeg er veldig glad og positiv til at Hakadal har fortsatt med denne gruppen. Jeg håper jeg kan bidra med godt humør, være en god treningspartner og vise et godt bilde av Hakadal GK utad.

Med vennlig hilsen Jostein Olsen