Velkommen! Logg inn  eller  opprett en brukerkonto

Bane

Snøen på tur opp i himmelen

Publisert: 29. mars 2019  av Tor Oddvar Torve

På våren durer det litt ekstra i kroppen og ski og snøskuffer ryddes bort. I Hakadal er det fortsatt mulighet til både ski og snørydding men greener og teesteder er nå grønne og isfrie

Foreløpig ser det veldig bra ut og veldig lite is på greener i vinter. For en liten måned siden fikk vi frem greenene første gangen før nye 70 cm snø dalet ned igjen.  Nå er de siste 70 cm smeltet og snølaget på banen varierer fra 30-70 cm avhengig om det ligger i skygge eller solen.

Med de siste dagers smelt kan det ligge an til at vi får frest drivingrangen fri for snø i la uken som kommer. I skrivende stund fortsatt litt for mye snø til at vi klarer å frese bort men vi tror på fresing til uka og klar drivingrange før Påske i år!

Da vil vi også starte fresing av fairwayer og foreløpig ser det veldig bra ut. Uken som har gått har vi frest teesteder og her ser det også veldg bra ut. Noen få teesteder har et islag i bunn men dette forsvinner nå veldig raskt.

Vi går nå inn i en uke med end lavere nattetemperaturer iflg yr men håper april blir en måned med varmegrader om natten....... Kanskje litt mye å håpe på da vi enda ikke har hatt en frostfri natt! 

I fjor på denne tiden hadde vi to uker med over 25 minus sammenhengende og la oss slippe det i år!

Kort oppsummert, det ser veldig bra ut og Drivngrangen åpnes til Påske :-)

Noen bilder tatt tirsdag denne uken! 
Sparebank1Nittedal
Coca Cola
Thaugland
Ahlsell
Veidekke
Ischebeck Nordic
R.E.Gulvavretting
Nets
Dell
MYRER VVS
Basefarm
Vitus Apotek
Siemens
Rockfon
Modulvegger Oslo AS
Steria
Myrhagen Sveising
alpha 2017
Siteservice
Comendo
Mail4you.no
Pixnord