Bane

Hakadal sine herrer vant NSG Lagmesterskap i 3 div

Av:   |  Publisert: 18. august 2019  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Hakadal sine seniorherrer ble suverene vinnere av 3. divisjon avd Sør NSG Lagmesterskap. Damene leverte også godt spill og fikk en strålende 3. plass i sin klasse.

Denne helgen ble Norsk Seniorgolf sitt lagmesterskap avviklet, og Hakadal stilte med både dame- og herrelag i 3. divisjon. Turneringen ble spilt på Atlungstad utenfor Hamar, og i dameklassen vant Miklagard mens våre damer fikk en flott 3. plass.

På damelaget deltok Tone Guldhaugen, Brit-Tove Myhre, Eve Teppdalen Bredesen, Mona Haugen Hoel og Stine Larsen Frivold.

Bilde: Fornøyde Hakadal damer etter en flott 3. plass denne helgen.

Herrene hadde som målsetting seier og opprykk til 2. divisjon og forhåndsfavorittene innfridde og sikret en suveren seier på Atlungstad. Laget besto av Thomas Astrup, Henning Guldhaugen, Miguel Fernandes og Øivind Karlsen. Hjemmesittende  superreserve var Morten Hansen.
Etter å ha ligget på andre plass etter lørdagens runde fant våre gutter fram storspillet søndag og tilslutt ble det hele 13 slag ned til Losby på andre plass.