Bane

Snøen på tur opp i himmelen

Av:   |  Publisert: 29. mars 2019  |  Siste nyheter  |  Arkiv

På våren durer det litt ekstra i kroppen og ski og snøskuffer ryddes bort. I Hakadal er det fortsatt mulighet til både ski og snørydding men greener og teesteder er nå grønne og isfrie

Foreløpig ser det veldig bra ut og veldig lite is på greener i vinter. For en liten måned siden fikk vi frem greenene første gangen før nye 70 cm snø dalet ned igjen.  Nå er de siste 70 cm smeltet og snølaget på banen varierer fra 30-70 cm avhengig om det ligger i skygge eller solen.

Med de siste dagers smelt kan det ligge an til at vi får frest drivingrangen fri for snø i la uken som kommer. I skrivende stund fortsatt litt for mye snø til at vi klarer å frese bort men vi tror på fresing til uka og klar drivingrange før Påske i år!

Da vil vi også starte fresing av fairwayer og foreløpig ser det veldig bra ut. Uken som har gått har vi frest teesteder og her ser det også veldg bra ut. Noen få teesteder har et islag i bunn men dette forsvinner nå veldig raskt.

Vi går nå inn i en uke med end lavere nattetemperaturer iflg yr men håper april blir en måned med varmegrader om natten....... Kanskje litt mye å håpe på da vi enda ikke har hatt en frostfri natt! 

I fjor på denne tiden hadde vi to uker med over 25 minus sammenhengende og la oss slippe det i år!

Kort oppsummert, det ser veldig bra ut og Drivngrangen åpnes til Påske :-)

Noen bilder tatt tirsdag denne uken!