Tredje runde er nå ferdigspilt i herregruppa winter tour…

Av:   |  Publisert: 11. februar 2017  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Thomas Reksten leder forsatt OOM etter dagens runde.

Vi spilte på Spyglass Hill som for øvrig er support banen til AT&T Pebble Beach Pro-Am som går i helgen.

Vi var 9 deltagere og alle spilte dagens runde på custom golf.
Jostein lå på -3 til det siste hullet, der skogen tok et oppgjør med hans lengder og satte han på en gedigen prøve med å plassere masse trær rund ballen hans opptil flere ganger.
Jostein holdt inn til mål og gikk til topps og fikk med seg 200 poeng til sin OOM konto.
Det betyr at denne runden fikk en ny vinner igjen, og vi har nå tre forskjellige vinnere på de tre første rundene.

På en fin andre plass kom Thomas Astrup, og med det 150 OOM poeng,  tredje plass gikk denne gang til Thomas Reksten som ga han 125 OOM poeng. Det betyr også at Thomas Reksten har vært innom alle stegen på pallen frem til nå.

Neste runde er på Sheshan Golf CC som ligger i Shanghai i Kina den 25.02.2017 kl 13:00 (Vi møtes som vanlig på custom golf på Frysja, så ikke bestill noen flytur til Kina enda).