Klubben

En uke igjen av sesongen 24

Av: Tor Oddvar Torve  |  Publisert: 7. oktober 2024  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Været spiller ikke på lag og vi avslutter med shotgun kl 13 både lørdag og søndag. Les mer i saken om hvordan du kommer deg ut hvis plass!

Førstkommende lørdag er det klubbens avslutningsscramble Presidents cup og her er det plass til 35 lag og 138 spillere! I skrivende stund 128 spillere påmeldt og fristen går ut i dag kl 12 for påmelding. Hvis det er plasser til overs og lyst på en runde uten å være med i turneringen, kan man forhåndsbestille og håpe på plass til førstemann til prinsippet ved å sende en epost til tot@hakadalgolf.no og skrive hvem man ønsker å spille med. Er du alene finner vi plass til deg hvis du er innenfor førstemann til mølla eller noen er kun 3 på laget!

Begge starter i helgen vil gå kl 13 slik at vi er sikret mot frostforinkelser. Er du avhengig av bil ser det slik ut på værmedlingen (se bilde i saken) at du bare kan glemme det. Det skal regne mer eller mindre hele tiden frem til helgen hvor det slår over til noen "oppholdsbyger" og bilforbud er 99 prosent sikkert dessverre.

Neste mandag den 14.10 vil vi starte vinterforbererdelsene og mye som skal gjøres og det må gjøres uten folk på banen dessverre. Vi får håpe på noe mindre frost i ukene som kommer etter stengning slik at vi blir ferdige før været setter stopper for oss.

Oppsummert:
Ønsker du å spille i helgen er det på lørdag lurt å melde på et scramblelag hvor fristen går ut i dag kl 12. Her kan du se hvem som er påmeldt og melde deg eller andre på turneringen.

Søndag 13.10
Her blir det også shotgunstart (fellesstart på alle hull) kl 13. Dere som nå er påmeldt i Golfbox vil få plass om det passer kl 13 og slipper å melde dere på igjen da vi setter dere opp og kommuniserer med deg om det fortsatt passer. Lenke til den starten finner du ved å klikke her. Vi må bare få meldt på alle som er påmeldt i Golfbox bookingmodul først. Men send gjerne en epost til tot@hakadalgolf.no om du vil spille søndag kl 13.

Da håper vi at været endrer litt karakter enn ift hva de melder akkurat nå! Se bilde under!