• Aas Gaard Golfpark
   Aas Gaard 11
   1488 Hakadal

   Proshop booking90611116
   Daglig leder91346692
   Bommen og marka91392021
   Kafeen93419810

Klubben

Fearnleys Pokal til Kjekstad

Av: Tor Oddvar Torve  |  Publisert: 25. september 2022  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Tony Leknes vant omspillet på bedre handicap

Da har Sonia Elisabeth Fearnley nok en gang overlevert den store Sparebank1 Fearnleys Pokal. Det var den 13 utgaven av turneringen som spilles i sol siste søndag i september. Kun en gang har vi hatt regn og det var første gangen vi arrangerte.
Solen stråle omkapp med 130 deltagere og alle hadde et mål om å vinne pokalen.

Det spilles i tre klasser og vinneren av hver klasse får anledning til å spille hull 18 på netto slag i et omspill om selve seieren og Sparebank1Fearnleys Pokal.

Det ble Tony Leknes i klassen under 10 i hcp som stakk av med seieren etter å ha slått Eirik Gjsætr og Roy Kenneth Kvello Nygård i omspillet.

Vi hadde også en trekkepremie med futt i og det var fritt spill til en verdi av nesten 10 000 kr for sesongen 2023. Her trakk vi ut 5 potensielle vinnere før vi eliminerte bort 4 ved trekking og til slutt sto Harprit Uppal Singh igjen som vinner av trekkepremien.
Alle resultater finner du i denne lenken

Vinner av Sparebank1 Fearnleys Pokal 2022 Tony Leknes fra Kjekstad Golf

Mange tilleggkonkurranser og premie til de 15 beste i hver klasse før vi åpnet opp for premier til alle.

Som vanlig ble det høy score og tre putter da ikke alle er vant til drøye 100 tilskuere og speakertjeneste, men gøy var det og Tony taklet det best.

Da går dessverre sesongen mot slutten og vi må starte jobben med dyplufting og gjøre banen vinterklar og nå har også værgudene bestemt seg for et vannslipp fremover. Det betyr bilforbud denne uken til vi vet hva som skjer og om meldingene stemmer. Vi ser heller ingen vits i å holde shopen åpen da det er under 20 spillere pr dag fremover. Til dere gærninger som spiller ønsker vi god runde og håper dere har vanntette klær:-)