Klubben

Høsttur til Belek... (utsolgt 29.08)

Av:   |  Publisert: 26. august 2019  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Vi hadde planer om en Spania eller Portugal tur i høst da det var helt fullt i Belek. Dette endret seg i helgen og vi har nå 16 plasser til Belek 31 okt- 07.nov. Les mer i saken.

Spania og Portugal var vanskelig å finne med sammenlignbare priser i Belek med all inclusive som våre reisende setter stor pris på.
Det vi forespurte var ikke i nærheten av pris og de kunne heller ikke gi en friplass slik at vi kunne la vinner av Fearnleys pokal bli med gratis.
Vi sendte derfor en ny siste krampemail til våre partnere i Belek som har vært utsolgt for større grupper i lang tid.

Jo de hadde nå fått en avbookning og plass til 16 stk fra Hakadal til kun 850 euro i delt dobbeltrom på Sueno med unlimited golf i en uke og med all inclusive på drikke og mat samt at vi disponerer 2 hotel med Sueno de luxe som vi bodde på for noen år siden.

Vi takket ja og nå er det førstemann til mølla på de 15 plassene og en god vinner via Fearnleys Pokal får bli med. Vi håper å fylle opp turen ganske kjapt.

Vi reiser torsdag 31.okt med 06:40 flyet til Norwegian og tilbake fra Antalya i 13:30 tiden torsdag 7. november også det med Norwegian.
Du må bestille fly selv.
Påmelding til info@hakadalgolf.no