• Aas Gaard Golfpark
   Aas Gaard 11
   1488 Hakadal

   Proshop booking90611116
   Hakadal Golfdrift91346692
   Bommen og marka91392021

Klubben

Pro-tjenester Aas Gaard Golfpark 2021

Av: Tor Oddvar Torve  |  Publisert: 2. april 2021  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Sesongen er nær forestående, og vi gleder oss! morsomt at Tot informerte om Pro på Facebook sidene våre i går 1. april, ja det var en aprilspøk:-) Vi skal sikre våre medlemmer erfarne Proer! Les hvem det blir i saken
Mange savner nok Martin-Pro, men han hadde sitt siste år hos oss i 2020 – han jobber nå i Spania hele året.

Vi ønsker derfor Marie og Mark velkommen til oss!
Vi skal presentere begge på et senere tidspunkt, her kort om begge:

Marie Høgmoen skal jobbe hos oss fire utvalgte treningsdager med fokus på damene i klubben. Vi jobber med en spennende og attraktiv trenings pakke for damene som skal sikre fulle kurs – «stay tuned»!
Marie er PGA Club Professional utdannet ved Høgskolen i Innlandet og har tidligere jobbet i proshopen på Drøbak Golfklubb og jobbet som Pro på Oslo Golfklubb. Hun har også spilt på elitenivå i Norge. Nå jobber hun i Acushnet, som har ansvaret for Titleist og FootJoy. Marie jobber med golf syv dager i uka og skal være hos oss søndager. Marie ser frem til en strålende golfsesong og til å bli kjent med damene i Hakadal Golfklubb. Velkommen til Aas Gaard Golfpark Marie!

Mark Nichols er en meget erfaren Pro med solid utdannelse og oppdateringer i nyere tid (PGA Class A Pro Norge, Extraordinary Golf Coach 2014). Mark jobber til daglig på Ballerud Golf som Pro, Coach og køllemaker. Mark har spilt golf i en mannsalder og rundet mer enn 500 ulike golfbaner. Mark er en lyttende og erfaren Pro som vil at du selv skal finne ut av svingen – med litt hjelp!
Mark vil gjøre tilsvarende jobb som Martin med de ulike gruppene Herre, Senior, Satsningsgruppa og noe på Juniorgruppa, samt støtte våre Trener 1 ressurser som i sin tur gjennomfører VTG og Ivaretagelse (samme konsept som i fjor). Mark vil kjøre treninger tirsdager. I tillegg vil Mark ta både 1:1 Protimer og kølletilpasning (spennende). Velkommen til Aas Gaard Golfpark Mark!

Mer informasjon kommer om både Pro’ene og treningstilbud for sesongen (treningstider, priser og mulighet for booking av kurs).
Styret
Hakadal Golfklubb
V/ Per Håvard Fredrikstad