• Aas Gaard Golfpark
   Aas Gaard 11
   1488 Hakadal

   Proshop booking90611116
   Hakadal Golfdrift91346692
   Bommen og marka91392021

Klubben

Vi trenger flere til dugnad

Av: Admin  |  Publisert: 24. mai 2020  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Til reparasjon av slagmerker og oppslått torv på fairwayene trenger vi to personer som kan dele oppgaven mellom seg gjennom sesongen

Vi har nå fått en fin dugnadsgjeng som har gjort og gjør en stor innsats for at banen og anlegget skal fremstå på best mulig måte. Gro Hansen og Jan Petter Gregersen har som fast oppgave å holde utslagsstedene ved like. Det har vært en stri tørn å få fjernet brukte pegger o.a. søppel. Johnny Engebretsen og Øystein Ek har nå ansvaret for vedlikehold av vanningaanlegget og oppmerkingen av banen. Her er det stadig noe å gjøre. Gøril Fulland og Anne Fagerhøi steller planter og blomster. Mens Bjørn Fulland, Jørn Kopstad, Arne Erik Ellingsen, Petter Solberg, Petter Øksne og Thorstein Røssum tar seg av alt som skal males og beises. Og en rekke andre ting. P.t. er de i gang med beising av alle broene på banen. Godt jobbet av alle sammen!

Nå trenger vi et par personer som kan ta seg av spille-skader på fairwayene. Dvs slagmerker og oppslått torv som ikke er lagt tilbake. Vi ønsker oss en rutine hvor banen ettersees minimum en gang pr uke gjennom hele sesongen slik at slitasjen på fairwayene repareres så snart som mulig.

Alle har sikkert opplevd at ballen havner i en "divot" og hvor iriterende det er at oppslått torv ikke legges tilbake. Det går ut over spillet og ødelegger inntrykket av banen.

Ta kontakt om du har lyst til å påta deg denne viktige oppgaven. Skal vi holde "belistningen"" på et høyt nivå er vi helt avhengig av frivillig innsats!

Mvh
Tore Amundsen
e-post: toamun@gmail.com
Mobil: 900 51 222