Klubben

Ny nedbørsrekord i Hakadal med 70 mm på kort tid

Av: Tor Oddvar Torve  |  Publisert: 17. august 2022  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Banen stengt tirsdag 16.08. Les mer i saken

Oppdatert 17.08 kl 07.50
Vi så jo på herjingene på veiene at det hadde kommet mye vann fra mandag kl 19 til tirsdag kl 06:00 men at det skulle være 70 mm det var ikke i nærheten av hva vi trodde. Det er ny rekord i Hakadal og værgudene tømte seg helt her i dalen før de drov videre og skvetta litt på resten av Østlandet som fikk fra 10-40 mm.
bunkere er jo etter også veldig mye nedbør i natt fulle av vann og tatt ut av spill og defineres som GUR og fri dropp ut hvis du finner den igjen. Hvis du er i en bunker med så mye vann at du ikke kan få tak i ballen din kan du sette ny ball i spill uten straff så lenge dere er sikker på at den ligger i bunker. vi har startet arbeidet med å reparere veier og banen åpner kl 14 i dag.
Under en notis fra lokalavisen Varingen som skriver om nedbørsrekorden:


Under kan du se at det er mulig med et lite bad men litt lite sandstrand og slappe av på rundt hull 1.


tidligere lagt ut:
Mandag kveld åpnet himmelen seg og regn i enorme mengder datt ned over Hakadal. Bekkene var nesten tomme i går og i dag er de i flommodus og mer regn skal komme utover dagen og kvelden.

Veier er ufremkommelig med bil og farlig å gå på ift vikling av ankler og vi ser ingen grunn til å reparere veiene før regnet gir seg.

Derfor stenger vi i dag og avventer med morgendagen til vi ser hvor mye nedbør som faktisk kommer ila dagen/kvelden i dag.

Noen bilder tatt nå i 7 tiden i dag under:

Veien på hull 2

Veien øverst på hull 18

Veien nederst på hull 18