Turneringer

Mange gode scorer i helgens Stableford Championship

Av: Tor Oddvar Torve  |  Publisert: 4. september 2022  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Morten Bakken ble best av alle i dag med 43 poeng og sikret seieren i Totalklassen som alle var med i! Les mer i saken og få med deg alle vinnerne og de som kjempet men ikke nådde helt opp.



Nesten 50 spillere sloss om tittelen Hakadal Stableford Championship i går og manger spillere klarte å skaffe seg over 40 poeng og det ble veldig jevnt i toppen i år.

Det måtte Handicap til for å kåre vinner av Totalklassen

Morten Bakken ble mester etter 43 poeng og en flott 76 runde, og dermed kvalifisert for mesternes mester i oktober.
Det var som nevnt veldig jevnt da vinneren av herreklassen Daniel Dalsborg også hadde 43 poeng. Da er det som det alltid har vært at den som har brukt færrest slag vinner når det er likt på poeng.

Av de 10 klassene man kunne være med i var det kun spillere i herrer, senior, herrer, senior 70+ damer og herrer det var deltagere i denne gangen. Under kan du se alle vinnerne og scorekortene. Vi gratulerer og pokaler er under gravering!


Vinner senior herrer og totalklassen Morten Bakken og scorekortet under:


Vinner av herreklassen ( Bilde mangler ) Daniel Dalsborg og med en sterkt 43 poenger men med noe høyere handicap og dermed rangert bak Morten.




Toril Fredriksen
Vinner av senior damer ble Toril Fredriksen som klarte hele 41 poeng i går. 




Knut Raastad
Vinner Senior 70 + herrer ble Knut Raastad som klarte å spille til 35 poeng i går.



Bente Irene Holte
Bente klarte hele 42 poeng og spilte en av sine aller beste runder i går. Hun var med i klassen 70+ men er ikke passert 70 ennå, men det nærmer seg:-) I Golfbox er aldersreglene det året du fyller hvis du er i grensen på noen klasser.


Så til slutt et lite bilde av scorekortene i klassen Total og ønsker du å titte litt ekstra på din score eller andres finner du alle resultatene i denne lenken


Vi hadde også en tilleggskonkurranse hvor det var kr 250 i premie for nærmest pinnen og vinnerne ble:
Damer: Anne Karin Fossum 10.38
Herrer: Morten Saglien 2,41