Velkommen! Logg inn  eller  opprett en brukerkonto

Klubben

Er du 50 år i år er du faktisk seniorspiller!

Publisert: 9. januar 2017  av Tor Oddvar Torve

Er DU – blir DU seniorgolfer i 2017?

Er DU – blir DU seniorgolfer i 2017 (damer og herrer 50+) og er interessert å spille konkurranser, er et medlemskap NSG (Norsk Seniorgolf) det ultimate sportslige og hyggelige tilbud for DEG!


Vi er ca 34 spillere i Hakadal GK som er medlemmer i NSG og ønsker flere velkommen, enten du vil begrense din deltakelse til individuelle Senior Tour og/eller søke å spille med i NSG-lagserie, lagmesterskap og/eller eller prøve å kvalifisere deg til et NSG representasjonslag i inn- og utland.  Vi har ett lag med i NSG Lagserie Match, som i 2017 skal spille i 1.divisjon.  Vi ser gjerne at spillere med «ambisjoner»  blir med på den videre satsning. Hvert lag krever 8-10 spillere i stallen – klarer vi 2 lag i år?
 
Et NSG medlemskap kr. 800,- / år,  gir også mulighet for rabatt på et 70 talls baner i Norge. I tillegg flere golfturer med/uten konkurranseopplegg.
 
Til deg som ennå er i jobb og er av den oppfatning at dette ikke kan kombineres med aktivt medlemskap i NSG, du tar feil! I 2016 arrangerte NSG 113 Senior Tour på 72 baner hvorav ca 20 var  på lørdager, søndager og bevegelige helligdager  i vårt geografiske nærområde, med radius ca 175 km fra Oslo. (10 av disse var definert som uttaks -turneringer, hvor spillere med < 15 i hcp kan konkurrerer om representasjonsspill i inn-/utland). Lagserien (6 runder) spilles fortrinnsvis på hverdager i vårt nærområde med start ca kl 16. Lagmesterskap spilles over en helg i august. I juli mnd arrangeres flere turneringer i samme geografiske område, som f.eks. Mjøsvikua, Romeriksslaget og Taiga-Tour,  alle  fra torsdag til søndag. Her er det mulig å kombinere både ferie og golf.
 
For spilleåret 2017 blir det 5 klasser, inndelt etter hcp + klasse 70 tour, uansett hcp. Felles klasser for damer og herrer. Klasse 1-3 spiller brutto slag – øvrige klasser spiller netto slag.
 
For mer info: www.seniorgolf.no eller ta kontakt med klubbkontakt Hakadal GK/NSG
Steinar Bakken, E-post:  sbakken9@online.no eller mobil: 917 98 315.
 
Og, når du har meldt deg inn – gir du meg beskjed slik at du kommer på E-post lista for info og eventuell oversikt om ønske om deltakelse på lag :-)
 
Steinar Bakken
 
Coca Cola
Sparebanken 1
Siteservice
Steria
Veidekke
Otra Norge
Rocfon
Comendo
Pixnord
Ischebeck
Optimera
Ahlsell
Vitus Apotek
Siemens
Din Utvikling
Nets
Thaugland
Farup
Myrhagen Sveising
MYRER VVS
Totaltekst
Ryds
alpha 2017
Mail4you.no
Spar Bemanning
Stanley Security
R.E.Gulvavretting
Hotel 33