Velkommen! Logg inn  eller  opprett en brukerkonto

Klubben

Flott seniortour på banen tirsdag 20.06.17

Publisert: 21. juni 2017  av Tor Oddvar Torve

Mange, ja så mange som 101 seniorer stilt til start i konkurransen tirsdag og mange glade vinnere i de 5 klassene det konkurrerte i! Vår egen Lasse Bergan klarte å gå 6 bedre enn banen i går. Vi gratulerer! Les mer i saken og sjekk hvem som fikk Hole In One!

Været spilte på lag men litt sterk vind gjorde forholdene vanskeligere og de med vestlandsbakgrunn klarte seg best i går.....

101 spillere fikk gå på den røde løperen opp på teestedet og mange fikk testet den en gang til under premieutdelingen noe de fleste synes var både stas og morsomt!

Cathrine Veum fra Moss og rygge klarte å komme nærmest pinnen på Sparebank1 Nittedal sitt hull (nr7) og vant dermed et hefte med billetter til 9 baner på Østlandet verdi nesten 6000 kroner.
Vi gratulerer.

En enda større og sjeldnere bragd kom på hull 2 av Bjørn Juvet fra Oslo golfklubb som klarte å sette ballen rett  i koppen fra utslaget og dermed Hole In One! Dette var Bjørns andre HIO og den forrige kom i syden under et seniortour arrangement. 


Bjørn får sin fortjente sjampis men henta mange glass da han bare kunne smake da bilen var med. sjenkøren fikk fullt glass da han kjørte tralle hjem.

Gratulerer til Cathrine som var den mest følsomme og nøyaktige på hull 7 hvor hun la seg kun 1m og 40 cm fra hullet!

Alle resultater fra turneringen finner du her og klikk på nedtrekksmenyen for klasseskifte
 
Coca Cola
Sparebanken 1
Siteservice
Steria
Veidekke
Otra Norge
Rocfon
Comendo
Pixnord
Ischebeck
Optimera
Ahlsell
Vitus Apotek
Siemens
Din Utvikling
Nets
Thaugland
Farup
Myrhagen Sveising
MYRER VVS
Totaltekst
Ryds
alpha 2017
Mail4you.no
Spar Bemanning
Stanley Security
R.E.Gulvavretting
Hotel 33