Velkommen! Logg inn  eller  opprett en brukerkonto

Klubben

Julitilbud til venner og gjester i Hakadal i år

Publisert: 30. juni 2017  av Tor Oddvar Torve

Juli er det mye roligere og bedre plass på banen enn normalt. Vi kjører ingen rabatter på greenfee men du som ønsker å spille banen så mye du orker i juli kan gjøre det for kun 1190,- Vær med å spre det glade budskap til noen du mener fortjener å spille Hakadal mange ganger i juli!

Håper dere som medlemmer og aksjonærer er med og sprer det glade budskap slik at flere kan få testet banen nå i sommermånenden!

Vi ønsker å gi våre gjester en prøvesmak av hva Aas Gaard Golfpark har å by på, og tilbyr derfor en mulighet til å teste oss i juli til en superpris og ingen type rabatter utover dette supertilbudet. spiller du 2 runder har du spart kr 110,- allerede!

For kun kr.1190,- får du fritt spill på både hovedbanen og korthullsbanen i hele juli!
For junior (under 20 år) er prisen kr.700,-


Spilleretten kjøpes i Proshop, og forutsetter at man har grønt kort om man skal spille på begge baner. Du kan også bestille ved å kontakte oss på info@hakadalgolf.no 

OBS: dette er ikke et medlemskap, men en spillerett. En spiller må ha et gyldig medlemskap i en norsk golfklubb for å benytte seg av spilleretten på begge baner (men kan fint spille fritt på 6-hulls banen uten).

Velkommen skal du være!


 
Coca Cola
Sparebanken 1
Siteservice
Steria
Veidekke
Otra Norge
Rocfon
Comendo
Pixnord
Optimera
Ahlsell
Vitus Apotek
Siemens
Nets
Thaugland
Farup
Myrhagen Sveising
MYRER VVS
alpha 2017
Mail4you.no
Spar Bemanning
Stanley Security
R.E.Gulvavretting
Hotel 33
Basefarm
Ischebeck Nordic