Velkommen! Logg inn  eller  opprett en brukerkonto

Klubben

Skiløype på banen nykjørt til helgen

Publisert: 20. januar 2018  av Tor Oddvar Torve

Vi har lagd en ca 4,5 km lang skiløype på Backnine for dere som liker åpent terreng og uten mange bratte bakker. Se løypa i saken

Nesten 1m med snø på banen nå og lengter du etter en runde på banen er det mulig!

Vi kjørte opp løype i går og runden er ca 4,5 km. Du kan parkere ved drivingrangen og spor er oppkjørt fra stien til drivingrangen ved brua. ( Lundenkrysset )

Da går du fra Rangen og over hull 10, forbi hull 11 og over mot hull 17 før det går ned mot teestedene på hull 17 og forbi utslagene på hull 14.
Krysser veien ved bakerste utslag på hull 15 og over til hull 15 og 16 hvor det er kjørt en runde som kombinerer begge sidene av hull 15 og 16. 

Tilbake samme vei men ved utslag 14 tar løypa opover hull 13 langs jordet og svinger tilbake mot hull 17 igjen før den går tilbake igjen og over hull 12. Siste runden er da ned hull 10 igjen og en avsutningsrunde på drivingrangen.

Bare ut og prøve og vi vil fortsette å kjøre løype så lenge skifolket respekterer å kun gå i løypa og ikke farte inn på greener og fairwayer. Er det godt vær og sol er det både god utsikt og ingen skyggepartier.

I krysset ved hull 15 er det kjørt opp et koblingsspor til Nittedal på langs og du kan ta turen ned i dalen eller innover Nordmarka. I løpet av uka kommer det  hvis været tillater det et skoblingspor ved hull 16 som tar deg opp i Romeriksåsen også.

Så mens vi venter på grønne greener og gode golfforhold kom deg ut på ski!
God Tur!
Coca Cola
Sparebanken 1
Siteservice
Steria
Veidekke
Otra Norge
Rocfon
Comendo
Pixnord
Ischebeck
Optimera
Ahlsell
Vitus Apotek
Siemens
Nets
Thaugland
Farup
Myrhagen Sveising
MYRER VVS
Totaltekst
Ryds
alpha 2017
Mail4you.no
Spar Bemanning
Stanley Security
R.E.Gulvavretting
Hotel 33