Velkommen! Logg inn  eller  opprett en brukerkonto

Klubben

Østlandstour suksess igjen

Publisert: 7. juli 2019  av Tor Oddvar Torve

70 deltakere til start og vi startet 07:30 så god plass til medlemmer på banen også! Anders Kongerud leverte i dag og vant likså godt herrer netto. Les mer i saken og se bilder

Østlandstour Aas Gaard Golfpark er over og Stian Lund vant med to slag foran Peder W Sørensen. Stian er alltid i toppen i Hakadal. Vi vet han lengter etter å slå Kevin A Wright sin banerekord på 67 men måtte nøye seg med par som bestenotering i helgen. 71 slag og par ble også beste brutto i helgen.
Vi gratulerer Stian med seieren og siden Stian allerede er kvalifisert til Norgesmesterskapet ble det en kar som fikk andreplassen som ble veldig glad. Peder W Sørensen fra Asker klarte med sin 2 plass 2 slag bak Stian å ta et Wildcard til Norgesmesterskapet som spilles på Losby i år. Vi gratulerer Peder med bragden og ønsker lykke til i NM.

I nettoklassen var Hakadals egen Anders Kongerud i super form i dag og spilte seg opp fra tredjeplass etter gårsdagen til å vinne Østlandstour Aas Gaard Golfpark med en 67 runde netto i dag. Eles Paltto ledet klart i går med en 66 runde men i dag ble det litt tråere og en 79 runde gjorde at Anders suste forbi. Vi gratulerer Anders med seieren på sin første Østlandstour og vinner av closest to pin på hull 11 kun 65 cm fra flagget.
I damer netto var det utrolig jevnt mellom Vigdis F Sørra og Unni Kathrine Gausel hele veien og Unni Kathrine var kaldest og mest presis og avgjorde på hull 18 slik at seieren ble med hjem til Haga. 
Jorunn Indrevik hadde en tyngre dag i går men slo til med netto damenes beste runde i dag på 69 og rykket mange plasser opp og nytt handicap.

Vi Gratulerer Unni Kathrine med seieren etter et flott par på hull 18 hvor Vigdis gikk på en smell med en åtter. Vigdis og mannen Rune Sørra vinner tolmodighetsprisen som ventet i nesten 4 timer på hverandre da Rune var en del av de første i duggpatruljen i dag. Vigdis på sin side tok likså godt en høneblund i bilen mens hun venta på sin starttid! Vi liker slike folk og gratulerer også Vigdis med flott spill og synd med den åtteren på hull 18.

I bruttoklassen var det aldri tvil da Hanne Sofie Borgen var i en klasse for seg selv denne gangen, hun ledet med 3 slag på Bente Omnes etter dag 1 og vant til slutt med 8 Slag etter en 86 og en 81 runde fra damens Backtee 53.
Bente vant 2 greenfeebilletter i dag da hun var best av alle 70 og la seg kun 1, 63m fra flagget på hull 7 og vant 2 billetter til Hakadal verdi kr 1600,- og vi ser vel henne og partner Martin her snart igjen da -) Aleksander Lee Olsen vant gårsdagens Closest to pin med 83 cm fra flagget på hull 11. Kjersti Grini hadde en flott runde i dag etter 96 i går og forbedret seg med 12 slag til gode 84 i dag.
På bildene ser vi de beste i hver klasse og lov til å tagge………..

Tusen takk alle spillere for flott helg og takk til alle som bidro med Roar Proshop, Kafeen, Karlsen, dommere og banegutta for en flott bane.
Alle resultatene finner du i denne linken: https://www.golfbox.no/livescoring/tour/default.asp…

Damer nettoklasse

Herrer netto

Damer brutto

Herrer brutto

Glad gutt som fikk plass i Norgesmesterskapet etter fin 2. plass i dag. Peder W Sørensen Asker Golf

Coca Cola
Siteservice
Steria
Veidekke
Rocfon
Comendo
Pixnord
Optimera
Ahlsell
Vitus Apotek
Siemens
Nets
Thaugland
Farup
Myrhagen Sveising
MYRER VVS
alpha 2017
Mail4you.no
R.E.Gulvavretting
Hotel 33
Basefarm
Ischebeck Nordic
Dell
Sparebank1Nittedal