Velkommen! Logg inn  eller  opprett en brukerkonto

Klubben

Fantastisk turneringshelg over med nesten 140 deltakere

Publisert: 24. september 2019  av Tor Oddvar Torve

Morsom par turnering lørdag og Sparebank1 Fearnleys Pokal søndag ble en suksess sportslig og værmessig. Les mer i saken

Av en eller annen grunn er Sparebank1 Fearnleys Pokal velsignet med sommervær hvert eneste år uansett dato vi legger det til! Det er vi veldig glade for og vi har delt ut premier for godt over 100 000 til sammen denne helgen. 
Vinner av Fearnleys Pokal ble Jonny Svarliaunet som stakk av med den store pokalen og et opphold med fri golf og all inclusvie i Belek i Tyrkia. Johnny vant sin klasse og spilte omspill med to andre klassevinnerne.

Thomas Nygaard fra Asker og Jens Køste som er tidigere vinner av Sparebank1 Fearnleys Pokal. etter utsalget så det ut til at Jens skulle være den første til å vinne trofeet to ganger. Jens var den eneste som traff fairway på hull 18 hvor omspillet som vanlig foregikk. Thomas måtte droppe og lå dermed litt bak. Det ble ikke bedre at 3 slaget gikk i bunker og bunkerslaget ut i skogen og rødt straffeområde. Da sto det mellom Jens og Johnny. Jens slo til ham å være et mindre bra slag ut på venstre side og så en god gammeldags døff 20 m nærmere green og inn på green på 4 slag. 

Vi trodde også Jonny måtte droppe ballen sin etter utslaget med han er linksspiller, slag to gikk så der med en døff og slag 3 mot green og bunker men stoppet i tide før bunkeren. Det betydde at klarte jonny å slå sitt fjerde slag på green var de der på samme antall slag. Med to slag flere tildelte ble det lett skuring for Jonny da fjerdeslaget landet fint på green og lett toputt for seier.


Vi gratulerer Jonny Svarliaunet som har har fått overrekt det flotte trofeet fra Sissel Fearnley!


Vi hadde også en puttekonkurranse hvor 5 deltakere var kvalifisert. Det var vinnerparet fra lørdagen, to dyktige golfere som vant closest to pin på hull 7 og 11 samt to spillere med flaks. Rune Grønvik vant lørdag og Pål kunne ikke komme. Arve Bunæs og Eirik Kristensen vant closest og Kjersti Grini og Morten Bakken hadde flaks og ble trukket ut blant alle 103 deltakerne. Her skulle putten settes fra ca 2m, noe de fleste av disse gjør i 8 av 10 ganger. en etter en bommet de og til slutt når vi tropdde alle skulle bomme og vi måtte kjøre en runde til satte sistemann med høyest hcp putten rett i koppen og ble vinner av fritt spill i Hakadal i 2020 til en verdi av 9500 kroner. Vi gratulerer Eirik Kristensen fra Asker


I lørdagens par turnering var det to klasser og vi spilte først 6 hull med fourball, så 6 hull med foursome før vi avsluttet med 6 hull tomannscramble.
Her ble herreklassen klart vunnet av Rune Grønvik og Pål sindre Espung. Mix klassen var det Henning og Tone Guldhaugen som dro hjem seieren.

Vi gratulerer begge parene og alle resultater finner du via denne linken.
Rune og Pål ble da beste par og de første vinnerene av Michael Steane Friendship Memorial Trophy. Den store sølvpokalen vil stå i klubbhuset og vinnernavnene vil bli inngravert hvert år. 

Her er vinnerparet i Mix-klassen Henning og Tone Guldhaugen og Rune Grønvik ( her uten makker Pål ) som ble årets hovedvinnere totalt med minus 8.


Eirik Kristensen holdt hodet kalt og puttern stødig og satte putten som ga ham fritt spill i Hakadal i 2020.

 
Sparebank1Nittedal
Coca Cola
Thaugland
Ahlsell
Veidekke
Ischebeck Nordic
R.E.Gulvavretting
Nets
Dell
MYRER VVS
Basefarm
Vitus Apotek
Siemens
Rockfon
Modulvegger Oslo AS
Farup
Steria
Myrhagen Sveising
alpha 2017
Siteservice
Comendo
Mail4you.no
Pixnord
Hotel 33