Velkommen! Logg inn  eller  opprett en brukerkonto

Klubben

Plass til 600 medlemmer!

Publisert: 17. desember 2019  av Tor Oddvar Torve

Målet vårt er 600 fullt betalende medlemmer slik at vi kan gjøre banen enda finere og mer tilgjengelig for deg. Les mer i saken

Bare å spre denne til venner folkens, dere medlemmer er jo våre beste ambassadører og vi streber etter å gi dere flere fordeler og en bane helt i toppen i Oslo området. Med nesten 20 000 runder i år har vi nå forsterket vårt strategiarbeid med forbedring av bane og medlemstenkningen vår om at medlemmene skal ha god tilgang til banen.

Men skal vi lykkes koster det å vedlikeholde en så stor bane med så flotte spilleflater, vårt mål er 600 medlemmer som betaler kr 9500 i spilleavgift eller mer slik at vi får økonomi til å fortsette og utvikle anlegget til å bli bedre og bedre.

En noe annerledes annonse følger under og bare tipse venner eller selv be om mer informasjon og en oppgradering. Ved 600 fullt betalende er det fullt. I dag har vi drøye  1100 medlemmer men for mange som bare har type greenfeemedlemskap og andre billigløsninger. Vi fortsetter med disse medlemskapene til vi når 600 fullt betalende.Strategiarbeiet er vi  kommet godt igang med og vi vil informere om på Generalforsamlingen og årsmøtet som sannsynligvis holdes den 5. mars 2020.
Sparebank1Nittedal
Coca Cola
Thaugland
Ahlsell
Veidekke
Ischebeck Nordic
R.E.Gulvavretting
Nets
Dell
MYRER VVS
Basefarm
Vitus Apotek
Siemens
Rockfon
Modulvegger Oslo AS
Steria
Myrhagen Sveising
alpha 2017
Siteservice
Comendo
Mail4you.no
Pixnord