Velkommen! Logg inn  eller  opprett en brukerkonto

Seniorer

Klubbdag mandager utvider!

Publisert: 3. mai 2018  av Tor Oddvar Torve

Vi ser jo hele tiden etter muligheter for å forbedre og øke aktivitetene på banen vår. Nytt forslag nå er at det blir dame, senior og herreturnering hver mandag og to seniorrunder samme dag.

Klubbdag mandager utvider!
Vi ser jo hele tiden etter muligheter for å forbedre og øke aktivitetene på banen vår.
Nytt forslag nå er at det blir dame, senior og herreturnering hver mandag og to seniorrunder samme dag.
Flere seniorer har utrykt ønske om å spille på dagtid og nå kjører vi i gang med et test år hvor vi hver mandag kl 09:00 kjører en shotgun på back som teller i seniorturneringen. Du må selvfølgelig velge om du vil spille kl 9 eller kl 15-17 og man kan ikke delta på begge.

Damene har pleid å spille annenhver mandag hvor scoren teller i både senior og dameklassen! Nå blir det egen dameklasse hver mandag og seniordamer må velge om de vil spille dame eller seniorklassen.
Dvs, seniordamer kan spille senior kl 09:00 og i dameklassen på ettermiddagen om de ønsker og har mulighet. Seniordamer som ikke har anledning til morgenrunde kan jo spille annenhver gang i dame og seniorklassen eller bare bytte litt på!

Også vært en del diskusjoner om valg av teested for senior herreklassen og vi sender ut en undersøkelse og det er fint om dere svarer på undersøkelsen før møtet i turneringskomiteen på tirsdag hvor klubben,  senior, dame og herregruppa stiller og tar avgjørelsen.
Nytt av året er at Proshop vil holde åpent til siste turneringsspiller er kommet inn og tar dermed ansvar for å taste alle score på klubbdagen samt skrive ut alle scorekort på forhånd.

Styret har også et forslag om at kaffe og vaffel skal være inkludert i avgiften uten å øke avgiften og vi krysser fingre og køller for at dette går gjennom.

Vi er også på utkikk etter en storskjerm som kan henge på veggen på kafeen slik at vi kan se livescore når vi sitter ute og nyter kaffen etter runden! Kjenner du til noe slikt tips Åge Martinsen på tlf 928 01 400

Undersøkelsen blir sendt ut på epost til senior herrer ila fredagen og husk å svare før tirsdag.
Coca Cola
Sparebanken 1
Siteservice
Steria
Veidekke
Otra Norge
Rocfon
Comendo
Pixnord
Ischebeck
Optimera
Ahlsell
Vitus Apotek
Siemens
Nets
Thaugland
Farup
Myrhagen Sveising
MYRER VVS
Totaltekst
Ryds
alpha 2017
Mail4you.no
Spar Bemanning
Stanley Security
R.E.Gulvavretting
Hotel 33