Velkommen! Logg inn  eller  opprett en brukerkonto

Turneringer

Klart for Monster 4 teesteder onsdag

Publisert: 9. juli 2013  av Tor Oddvar Torve

Hele 18 spillere ble med første året, og 4 runder hvor man spiller 18 hull fra alle utslagsteder blir en skikkelig utholdenhetstest. Les mer i saken

Da er det klart for monster 4 teesteder, og det blir 18 tøffinger som kjører på denne dagen. Hilde Bosch er eneste deltaker i dameklassen, og det er skikkelig sporty gjort å bli med på alle teesteder av Hilde! Bare å glede seg til utpå kvelden når vi står på hull 18 helt på toppen, og skal slå oss over vannet på hull 72 for dagen:-)
Startliste

Resultatene legges inn forløpende i golfbox.  

Tiger Woods og Bubba Watson bruker jo fire dager på det Hakadal gjør på en dag:-)

Vi har bestemt oss for å gjøre det veldig effektivt på de to første rundene og kjører fotløpende start i toerballer fra 47 og 50 fra kl 05:00. Da regner vi med at vi har god tid på å rekke utslag kl 08:30 og frem til 09:20 som vi har blokkert i golfbox. Det er tillatt med tralle, og pyser kan ha med Caddie!

Etter runde 1 bytter vi makker med nærmeste gruppe, og starttider blir generert fra golfbox. Det er viktig å være klar litt før tiden hvis det er klart for å slå ut, og gjør alt du/dere kan for å henge på gruppen foran.

De to siste rundene kjører vi i 6 stk treerballer, og lar resultatet fra de to første rundene avgjøre hvem som går med hvem i lederballen!

Dette blir gøy, og det er netto slagspill hvor vi må hulle ut på alle hull! De som har over 18 i hcp spiller stableford!

Vi ønsker alle lykke til, og husk å ta med drikke og frokost for førsterunden selv. Vi satser på å ha kafeen åpen for en kaffe mellom runde 1 og 2, men regn med veldig korte pauser :-)

Etter runde 2 blir det en god varmlunsj, mens vi venter på ny starttid!

Værmeldingene er med oss, og det blir en fin dag med over 20 000 m med golf!
Coca Cola
Sparebanken 1
Siteservice
Steria
Veidekke
Otra Norge
Rocfon
Comendo
Pixnord
Optimera
Ahlsell
Vitus Apotek
Siemens
Nets
Thaugland
Farup
Myrhagen Sveising
MYRER VVS
Ryds
alpha 2017
Mail4you.no
Spar Bemanning
Stanley Security
R.E.Gulvavretting
Hotel 33
Basefarm
Ischebeck Nordic