Klubben

Dan Roman årets FRONTFIGUR

Av:   |  Publisert: 2. oktober 2018  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Da kan vi gratulere Dan Roman som årets FRONTFIGUR etter 10 runder med 9 hull på FRONT i høst. Populær turnering med nesten 40 deltakere som vi kommer tilbake med neste år også!

Turneringen spilles som trippelltee hvor 3 av utslagene skal fordeles mellom tee 47,53 og 57 helt valgfritt av spilleren selv.

Dan Roman spilte 10 av rundene og de 6 beste rundene telte i sammendraget. En flott figur med navn på  blir utdelt ifbm med scrambleturneringen den 13. okt.
Her er link til sluttstillingen og hele 44 forskjellige deltakere var med.

Egen eclectic hadde vi også og her var Johnny Engebretsen best med to eagler og flere Birdies. Et resultat på 29 på Front er meget godt og hele 4 slag foran et kobbel av andre gode spillere! Her er ECLECTIC linken

Neste år vil vi kjøre samme opplegg hele sesongen, vi jobber for tiden med neste års turneringsplaner og FRONTFIGUREN er kommet for å bli og neste år blir det en dameklasse og en herreklasse!

Thomas Tømte rakk bare 5 figurer i år men vant de to siste og hadde han rukket en til kunne det blitt jenda jevnere om 1. plassen?
Vi Gratulerer Dan Roman igjen med solid seier og takk for i år!

Dan Roman suveren FRONTFIGUR 2018

Thomas Tømte, kom litt sent i gang men avsluttet best!

Siste FRONTFIGUR i solen kl 18:15 . 1.okt. Johnny Engebretsen, Dag Luthke, Øystein Ek og Dan Roman som satte putten på hull 9 til slutt!